convert

Idag var det presskonferens för tv-prisgalan Kristallen och de nominerade i alla kategorier avslöjades. Bonde söker fru är nominerad i år igen och jag är så otroligt glad för det!

Vi har ju varit nominerade många gånger förr i kategorin Årets dokusåpa men aldrig vunnit så låt oss nu hoppas att det nu äntligen är vår tur. Vår senaste säsong med bland andra bonden Stefan Hildingsson som fann sin älskade i Hanna i programmet hade rekordhöga siffror i höstas med avsnitt på 1 640 000 tittare. Det är mer är de flesta andra program, räknat på alla kanaler inklusive helger. Så det visar ändå på vilket enormt intresse och engagemang detta program skapar.

Det är inte alltid det viktigaste att vinna, så klart, och i vårt fall är kärleken den största belöningen MEN alla som engagerat jobbat med det här programmet och framför allt alla modiga bönder borde få en extra anledning att känna sig stolta. De som jobbar med Bonde söker fru jobbar på ett alldeles speciellt sätt där man gör allt man kan för att ge utrymme och möjlighet till att äkta kärlek ska kunna uppstå. Det är ett så otroligt engagemang bland alla, så mycket känslor och respekt till de som är med i programmet.

Det är tyvärr inte folket som röstar fram vinnaren i denna kategori och eftersom juryn inte gett priset hittills på 10 år så har jag rätt låga förväntningar men det är hur som helst väldigt kul att vara nominerad. 🙂

convert-17

Så nu håller vi tummarna! Det är det enda vi kan göra.

FullSizeRender.jpg

Och så hoppas vi att den eminenta juryn i år ser åt vårt håll och precis som vi hyllar kärleken. 

IMG_0401

PS följ mig gärna på instagram @linda_lindorff , vill veta vilka ni är som följer mig här. Berätta vad ni tycker om bloggen och vad ni vill ha mera av.

Kramar! Linda

ps Heja Sverige också som nu är i final med svenska landslaget i fotboll! Tjoho!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: