IMG_0424

Här är den omdiskuterade bilden från mitt instagram – och så klart är det fuskpäls. Det är en pläd i konstmaterial från Artwood. Med facit i hand så skulle jag ha skrivit en hashtag med ordet fuskpäls men jag tog för givet att alla skulle fatta att det var det. Det som egentligen gjort att jag känner att jag nu vill skriva detta är att Expressen idag lyfter upp detta i en artikel och skriver om följarnas “vrede”.

Skärmavbild 2016-08-19 kl. 16.19.32

Häromdagen såg det alltså ut så här på mitt instagram. ”Jag vägrar släppa sommaren helt, är inte redo för hösten riktigt ännu. Har ni några knep för att hålla sommarkänslan kvar?” Det är många som gillat bilden och många som kommenterat den. Av 73 kommenterar så har några frågat och ifrågasatt huruvida det är äkta päls jag har på mig. På grund av det har Expressen nu lyft det och skriver att många av er ifrågasatt, och om vrede från följarna. Det är ju faktiskt inte sant. Ni som följer mig här och på instagram är kärleksfulla och underbara! Det är några få som ifrågasatt och undrat – och det får man gärna göra och när jag svarat så har ni visat uppskattning. Inga konstigheter.

FullSizeRender kopia 2

Min upplevelse av er följare är att ni är kloka och ärliga och särskilt arga upplever jag er minsann inte. Så med detta säger jag bara, fortsätt att vara som ni är. Rubriker i kvällstidningarna får vi ta med en nypa salt.

FullSizeRender

Sedan var det då det här med bikini. Än en gång, de flesta av er som följer mig är otroligt kloka och vänliga, ni ser mig för den jag är, men så finns det då några som inte klarar av att se en vuxen kvinna i bikini utan att bli provocerade. Varför? Det är sommar och då går jag i bikini. Jag försöker vara mig själv och stolt över den jag är. Jag är 44 år, har fött tre barn, jag tränar och har aldrig tränat särskilt mycket förrän denna vår i och med Lets dance. Jag har aldrig tränat för att bli smal utan för att känna mig stark. Jag äter vanlig mat, bantar aldrig och mår bra. Jag ber om ursäkt om det är störande.

img_6902-1

 

 

Jag skulle bara önska att folk kunde får vara som de är, duga som de är. Tydligen är ju jag för smal enligt vissa, men då undrar jag, hade det varit mer okej att visa upp mig i bikini ifall jag inte varit smal. Är det mer okej att vara kurvig? Hade det varit bättre om jag visat att jag inte trivs med min kropp och därför gömt mig i stora kläder trots att det är 35 grader varmt och högsommar?

 

Jag vill inget hellre än att alla ska må bra och i den mån jag kan vill jag gärna inspirera och uppmuntra men jag vill inte behöva ändra på mig själv. Vi måste alla få vara dom vi är sen kan man själva välja vem man väljer att låta sig inspireras av.

img_8642

 

Med detta sagt, jag tycker att ni som följer mig här och på mitt instagram är ovanligt positiva och kärleksfulla, väldigt lite hat och smutskatstning och det uppskattar jag väldigt mycket. Jag tror på kärlek och godhet, på beröm och uppmuntran, på vänlighet i allra största möjliga mån. Jag tror på kärlek. Låt oss fortsätta visa varandra det.

Ni som inte redan följer mig på instagram kan göra det här, @linda_lindorff det är öppet för alla.

Kram och trevlig helg

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: