Inspelning på Venngarns slott idag, en väldigt annorlunda och kuslig inspelning, olikt allt annat jag tidigare gjort. 

Med mig på inspelning har jag dessa underbara turturduvor. Vi har haft så kul men också upplevt mycket konstigt ihop! Och än är det långt ifrån över…Vi pratar om livet, om kärleken och om sånt som vi inte begriper. Jag har fått veta saker om Hanna och Stefan som jag aldrig kunnat tro och saker mig själv jag inte visste – och har redan gråtit två gånger. Jag har också fått veta att jag ska ge Stefan ringen!

Hur ska detta sluta?! Just nu är jag på riktigt så nervös att jag tror att jag kräks.

En annan person jag verkligen gillar men som jag inte får avslöja ännu. Så kul dag och kväll! Spännande, intressant och mycket kärlek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: