Vet inte varför men vissa nätter sover jag så otroligt dåligt. Lätt och ytligt. Känns som att ögonlocken inte är riktigt stängda – och det trots att jag använder ögonbindel. Nu har jag förvisso mycket i huvudet i och med boken jag skriver men ändå. Jag brukar sova så gott i vanliga fall och jag älskar att sova minst 7 timmar per natt. 


Så ja har ni något tips ge mig det gärna. Här eller på min instagram @linda_lindorff 

Så här glad och utvilad vill jag ju jämt vara när jag vaknar 🙂 så hjälp mig.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: