Ikväll är det Kristallengalan och vi är nominerade med Bonde söker fru i kategorin Bästa dokusåpa. Vi har varit nominerade många gånger förut och aldrig vunnit så i år hoppas jag verkligen att det är vår tur. Bonde söker fru är ett av Sveriges största program med runt 1.6 miljoner tittare men framför allt är det ett program som engagerar och så sprider lycka och glädje! Under våra 10 säsonger har 11 par gift sig och 13 bäbisar fötts, bara en sån sak. Bonde söker fru sprider kärlek och skapar liv, nog förtjänar det att premieras 🙂

För att fira dessa 10 år av kärlek, bröllop och romantik så kommer jag ikväll att bära en brudklänning designad av Ida Sjöstedt. Kan inte tänka mig något mer passande en kväll som denna.

Frågan är ju bara om jag ska pumps eller göra det mer bondemässigt med gummistövlar till detta? 🙂 Stefan har ju lovat att dricka en skål ur mina gamla röda stövlar ifall vi vinner – det vill man ju inte missa 🙂

convert

160415_broadway_annika_berglund_4262_4000 kopia

Även Let´s dance är ju nominerade i år och där var jag ju med och dansade mig hela vägen fram till kvartsfinal. Så jag gläds lite extra även över den nomineringen.

thumbnail_IMG_9991

Vi dansade i 11 av 12 avsnitt vilket är rätt otroligt. Men… den stora händelsen för mig ikväll är ändå Bonde söker fru och den nomineringen.

img_1967

Så skir romantisk spets i bästa bröllopsanda blir det. Återstår bara att se vad som känns bäst på fötterna inför kvällens stora Kristallenjakt!


Sminkad av Ann Skiöld på TV4 – känner mig glammig!

Jag kommer att blogga mer under kvällen här så klart och sända live på bondens Facebooksida, så häng med oss. Det kommer att bli spännande!


 Följ mig också på instagram, där kommer det att gå snabbare. @linda_lindorff

Håll tummarna nu! Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: