DSC_0440

Kände mig så fin igår i den här klänningen från Ida Sjöstedt. Jag kände mig som en brud på väg till bröllop och det var precis det som var meningen. Jag valde att klä mig i bröllopsklänning för att fira 10 år av kärlek med Bonde söker fru och alla de bröllop vi fått se genom åren. 

DSC_0385

Så klart en tiara i håret 🙂 den här kommer från Glitter. De vackra diamantörhängena och armbandet är från danska Lynggaard.

DSC_0433

Den är ju lite vågad i sin genomskinlighet men eftersom jag ju redan är gift kändes det väldigt bra att ha en klänning som lika väl kan vara en elegant aftonklänning. Jag tycker en här är både elegant, sexig och romantisk. Älskar verkligen den här klänningen.

DSC_0404

image

Så här såg det ut på röda mattan när jag gick in på Kristallen, då med en guldclutch från DVF.

lin2

Tillsammans med bönderna från senaste säsongen Daniel, Markus, Stefan och Hanna.

 

Skärmavbild 2016-09-05 kl. 19.36.40

Aftonbladet sände live på galan och Tobbe Ek och hans kollegor diskuterade min klädsel läng och väl – se det här. Linda Lindorffs kupp – sveper in i brudklänning.  Rätt roligt faktiskt.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: