Fick den här bilden på sms från min syster – jag är chockad! Vilken sinnessjuk löpsedel! En helt snedvriden galen överdrift. Det måste verkligen funnits lite att skriva om. Jag hade så kul igår, jag var inte alls rasande eller arg. Jag reste mig inte upp och lämnade –  jag gick på toaletten i en av pauserna, och det räckte tydligen för att skapa denna helknäppa löpsedel.

 

Nu ska jag berätta exakt vad som hände. Inte för att det egentligen är så viktigt men för att jag vill att ni ska veta att jag var glad igår, hade kul med bönderna och var inte alls missunnsam. Jag hade på känn att vi inte skulle vinna så jag tog det faktiskt bra.

 

 

img_2102

Här har vi alltså precis fått veta att vi inte vann. Vi är glada ändå, för vi har trevligt och vi vet att vi gör en program som engagerar. Vi behöver inte nån Kristall för att veta det. Efter cirka 10 minuter så blir det paus och då passar jag på att gå på toaletten. Jag säger till alla att de inte behöver oroa sig, jag ska bara till damrummet, och jag kommer så klart tillbaka.

På vägen ut träffar jag den här killen, en mycket god vän, Chrille Åkerlund, som bland annat producerat alla mina djurprogram, som tex Linda och djurens hjältar. Han säger du ska väl inte gå nu, och skrattar, jag säger självklart inte. Så följs vi ut och pratar lite, och han frågar hur det känns. Då gör jag ett sånt där skämtskrik som man gör som barn, och stampar med fötterna och säger, jag är såååå arg! och så skrattar jag. Vi skämtar alltså om hur det var förra året med alla knasiga rubriker. Sen kommer en till jag känner och jag följer med honom mot utgången. Sen går jag på toaletten och sedan tillbaka till galan.

img_2103

Denna bild postade vår producent Mia Stalin. Som synes, vi är glada och på plats.

Hur som helst, jag blev lite ledsen för att vi inte fick pris, men ändå inte ens så mycket att man behöver använda ord som besvikelse. Jag vet vid det här laget att vi aldrig kommer få pris och jag bryr mig helt ärligt inte. Vi vet vad vi har och vad vi gör. Vi är stolta över vårt program och behöver inget pris för att vilja eller få fortsätta. Bonde söker fru är ett av sveriges största och mest engagerande program med siffror på runt 1.6 miljoner tittare. Vi får kärlek och det föds barn. Vad mer behöver vi. Så nu upp med hakorna, nu blickar vi framåt, snart är det dags för nya säsongen av Bonde söker fru och jag kan lova att det kommer att bli spännande!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: