Filmen Sällskapsresan är ju en riktig gammal klassiker och nu kommer den som musikal! Igår var det stor galapremiär på Chinateatern i Stockholm. Filmen med Lasse Åberg och Sven Melander är ju fantastisk, så det var väldigt kul att få närvara på premiären för att se musikalen Sällskapsresan.  (Foto: Karin Törnblom)

Jag älskar musikaler över huvudtaget så detta är förstås väldigt kul! Sällskapsresan premiär igår, Bullets over Broadway premiär ikväll och så på tisdag är det dags för The Phantom of the Opera.

Randigklänning – Zara, skor – By Malene Birger, mockajacka – Jofama fashion, väska – BMB, armband – Lynggaard, örhängen – Glitter.

Underbart att få gå på dejt med sin man! Så mysigt!

Minglet på röda mattan, eller ja gula mattan, proffsigt anordnat av Petre Event i full gång utanför China Teatern. I foajen serverades så klart – Sangria 🙂

Foto: Eero Hannukainen

Foto: Karin Törnblom

Träffade självaste Lasse Åberg i vimlet! Han är inte med i uppsättningen men det är däremot Sven Melander.

Förväntansfulla musikalentusiaster! 🙂

En väldigt underhållande show bjöds det sedan på. Jag skrattade så mycket och framför allt åt Sven Melander. Ingen är så bra som honom på att spela full 🙂 Han var verkligen i högform!

Alla som älskar Sällskapsresan kommer att älska den här musikalen. Väldigt bra gjord och man går ut med ett stort leende på läpparna. Nostalgi, skratt och bra musik. Härlig kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: