Igår kväll var det premiär för musikalen Bullets over Broadway på Göta Lejon i Stockholm. Skriven av ingen mindre än Woody Allen.

Premiärstassen: Kjol – Zetterberg couture, cape – By Malina, skor – by Malene Birger, clutch – Tory Burch

Jacob gillar roligt nog musikaler väldigt mycket så just den här typen av premiären kan jag nästan alltid locka med honom på härligt nog 🙂

img_2584-1

“I den imponerande rollistan ser vi bl a Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Johan Rabaeus, Shima Niavarani, Katrin Sundberg och Andreas Nilsson. Den unge manusförfattaren David Shayne spelas av Linus Wahlgren. Till detta kommer en stor ensemble och orkester.”

Vimmelbild tagen av proffsfotografen Karin Törnblom.
Försöker ta en teaterselfie och så kommer den här token förbi 🙂 Gillar dock Per Andersson väldigt mycket. Trevlig fru har han också.

Så vad tyckte jag om föreställningen? Jag ÄLSKADE den! Rolig, välspelad, snygg och fantastisk cast! Helene Sjöholm är så otroligt bra, som vanligt men den här gången har hon en roll som känns väldigt ovanligt för henne och hon gör det så sinnessjukt bra. Det är kul och befriande att se henne så här. Johan Rheborg helt underbar, han sjunger ju inte bästa av alla kanske, men man älskar ju honom, hans tajming, hans röst, hans utseende, hans charm – väldigt bra. , och i den här rollen är han heeeelt perfekt. Shima Niavarani – är briljant på alla vis, kanske också den som faktiskt fick mest applåder igen helt oförtjänt. Men min favorit denna kväll var faktiskt, något oväntat, Linus Wahlgren. Han var så bra! Som en lätt neurotisk och författarromantisk Matt Damon-lookalike med enorm utstrålning och bättre sångröst än nånsin tidigare. Kul att se, underbart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: