FullSizeRender.jpg

Är på Arlanda nu och i väntan på flyget som ska ta mig ner till Ängelholm på bonde-inspelning så skriver jag ytterligare en sida. Igår skrev jag tre sidor… Det känns lite overkligt faktiskt men jag håller verkligen på att skriva en bok. Historien är klar, karaktärerna är tydliga, nu ska det hela bara berättas på ett bra sätt. Det här är något helt nytt för mig och så otroligt spännande. Jag förstår ju hur svårt det är men samtidigt måste man ju våga prova andra saker ibland. 🙂

img_9231

Handlingen i boken utspelar sig i Lappland, mina hemtrakter, och det gör det hela extra roligt. Det finns så många miljöer att älska och att bli inspirerad av.  Det känns ännu lite förmätet att tro att den här boken verkligen ska bli av, att jag ska få känna hur det faktiskt är att få ge ut skrivet material, men nu är jag åtminstone på gång och det går i bra takt framåt.

Nu dags att gå på flyget för att åka på bonde söker fru – inspelning. Vi åker ju runt nu och träffar alla våra bönder som vi presenterade i våras för att se hur det gått med kärleken. Det är också minst sagt spännande.

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: