Om exakt 2 veckor smäller det! Då är det premiär för årets omgång av Bonde söker fru och det är en ovanligt passionerad början på den här säsongen. Jag skulle utan överdrift kunna säga att det osar sex redan i avsnitt 2… Det är så dramatiskt och laddat och fantastiskt härligt att ni kommer att tappa hakan. Det lovar jag er! Det är kanske de bästa 2 första episoderna nånsin i Bonde söker fru vi kommer att bjuda på och det säger ju en hel del… 🙂

(…och nej jag är inte gravid, har bara ätit lite mycket idag :))

Det här är Andreas, en av våra 9 bönder som vi presenterade i våras. Älskar den här mannen, så charmig, ärlig och rekorderlig!

Väldigt rolig är han dessutom. Just nu är vi ute på inspelning där vi träffar alla bönder och tar pulsen på den, så här bara 14 dagar innan premiären. Idag var i här hos Andreas och igår…


Var vi hos den här sköna bönan. Jennifer. Erik har vi också träffat och imorgon blir det tvillingarna Erik och Oscar…

Jag är snabb på att uppdatera mitt instagram så vill ni hänga med på resten av denna veckas, och nästa veckas, bondebesök så hitta mig på @linda_lindorff det är öppet för alla. 
img_2658

Nu sitter jag på tåget på väg hem och jag är så lycklig över den här säsongen. Det blir kärlek även i år!!! Givetvis kan jag inte säga hur många som blir kära, vem eller vilka, och hur det går till men jag kan säga att det blir blixtrande het passionerad kärlek!!! Jag tycker det är lika overkligt kul varje gång och jag blir själv extra kär i livet, min man och mina barn under inspelningen för det är ju så, kärleken smittar, och det kommer även ni att känna av när Bonde söker fru om exakt två veckor drar igång! Nedräkningen har börjat!

Skärmavbild 2016-09-14 kl. 16.16.45.png

Jag vill så klart också passa på att gratulera vår älskade fina bonde Thilde Höök som nu åter träffat kärleken i Angelika. Jag var väldigt ledsen när Thilde och Stefan berättade att de skulle skiljas åt då jag det alltid känts som att de var perfekta för varandra och jag trodde deras kärlek skulle vara för evigt. Men de var eniga om att deras kärlek var slut och de tog ett gemensamt beslut som kändes väl övervägt och klokt. Nu har Thilde gått vidare och hittat ny kärlek och jag gläds så klart över detta. Grattis!

Kramar i massor till er!

Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: