Här är hon – Thilde Hööks nya kärlek! Vår fina bonde Thilde har funnit kärleken i  Angelika Jakimowicz. Underbart! Så kul med kärlek.

img_2858

Fick de här bilderna av Thilde idag och nog syns det att dom är kära.
Linda: Så kul att höra du hittat kärleken igen, hur har ni det tillsammans?

Thilde: Vi har det jättebra tillsammans. Det är fantastiskt att få dela livet och även jobbet med Angelika och vi har väldigt mycket gemensamt.

Linda: Hur känns kärleken i kroppen?

Thilde: Det är blandat. Ibland är det sådär pirrigt och ljuvligt och jag kan halvt längta ihjäl mig när vi är ifrån varandra. Ibland är det lugnt och tryggt och vi funkar fint i vardagslunken också.

fullsizerender

Linda: Ni är sambos nu har jag förstått, så kul! Hur är det att vara sambo med Angelika? Hur är hon som sambo?

Thilde: Det är skönt att både ha någon att få bry sig om och som bryr sig om mig. Någon att dela ansvar med men också alla fina stunder. Vi gör mycket ihop både i hemmet och ute på gården men vissa saker har vi delat upp. Tvätten sköter jag och Angelika städar gärna köket 😊

Så underbart är detta, jag är så lycklig för er skull!

convert

När Thilde var med i Bonde söker fru för några år sedan så träffade hon Stefan, det var en underbar kärlekssaga som vi fick se. De var verkligen så otroligt fina ihop och deras kärlek så stark. Två barn har de tillsammans, och jag var faktiskt övertygad om att det skulle hålla för evigt. Det kändes så, de var som gjorda för varandra.

convert-1

Men så kom plötsligt beskedet att de skulle gå skilda vägar. Jag fick faktiskt en liten chock och blev så otroligt ledsen. Jag tycker väldigt mycket om både Thilde och Stefan och det kändes bara så sorgligt att det inte höll. De gjorde slut och vi var många som sörjde. Jag minns att jag satt i bil på väg hem från Lappland och grät. Det är konstigt hur det kan vara men deras kärlek symboliserade så mycket lycka och det kändes ungefär som att ifall det inte håller mellan dom då tappar jag helt tror på kärleken. Men kärleken deras hade svalat, det där som gör att man håller ihop och älskar hade dött ut. De hade kämpat och funderat länge och kommit fram till att det bästa var att gå isär. Det var inget drastiskt, det var moget och väl genomtänkt. De var lyckligare på var sitt håll och då är det ju rätt att skiljas.

img_2500-1

Nu har Thilde alltså hittat kärleken på nytt i Angelika. De ser otroligt kära ut och jag vet att Thilde är väldigt lycklig. Så nu hoppas jag att ni får fortsätta vara kära och era dagar tillsammans blir många och lyckliga!

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: