_KT12588

Let´s dance är ett fantastiskt program som jag, efter att ha varit med i våras med över tre månaders dans och fredagsfinaler, uppskattar mer än nånsin. Det ligger så mycket hårt arbete bakom både deltagarnas insatser men så klart också produktionens.

convert

Nu är det klart att superproffset Jessica Almenäs slutar och går till Kanal 5, så vem ska då axla hennes roll bredvid David Hellenius? Det är nu den stora snackisen runt om i tv-branschen och förmodligen också bland alla trogna tittare.

_KT13053

Givetvis får jag frågan av kollegor och vänner och folk på TV4 om jag inte skulle tycka det vore kul att ta över. Det är ju ändå en väldigt rolig programledarroll. Trots det har jag faktiskt inte kunnat svara på den frågan. Efter att i våras ha tagit mig hela vägen till semifinal så vet jag hur mycket det påverkar familjelivet att vara uppbunden hela våren. Det är tufft att på 15 veckor inte ha en enda ledig helg. Det är mer än tre månader, inklusive sportlov och påsk… Jag var med i 11 episoder av 12 vilket så klart var superroligt men… det är påfrestade för familjen. Skärmavbild 2016-04-16 kl. 18.00.58

160415_broadway_annika_berglund_4262_4000 kopia 

Jag ska ändå än en gång förtydliga att jag älskar Lets dance. Jag älskar glamouren i programmet, glädjen och den superproffsiga produktionen. Och jag har funnit passionen till dans som jag kommer ha med mig resten av livet. Därför är jag oerhört tacksam för att allt som jag lärt mig och fått vara med om.

img_1153

Men den sköna glamouren, den hittar jag även på annat håll i livet, dansar det gör jag fortfarande med Kristjan Lootus och utöver det så ska jag tillägna fredagarna nästa vår till min familj. Det är jag skyldig dem och det vill jag för min egen personliga skull.

convert-1

Så med allt detta sagt – vem tycker ni ska ta över rollen efter vår älskade Jessica?

Jag tror det blir Gry Forsell, hon och David är goda vänner sedan länge och funkar superbra ihop i radio. Eller så blir det underbara Tilde de Paula Eby. Kul hade det också med tex Petra Mede eller Josephine Bornebusch

thumbnail_IMG_9991

Spännande blir det hur som helst att se vem TV4 hittar som ersättare till Jessica. Kommer inte bli lätt men… det kommer bli bra till sist! Let´s Dance 2017 ser jag redan fram emot även om jag kommer sakna Jessie from the block som hon numera kallar sig själv på insta 🙂

Kram och trevlig kväll!

Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: