convert-16

Ja nu har jag precis tackat ja till att vara programledare för ett program på TV4 med sändningsstart i vår. Jag får inte avslöja vad det handlar om än men det är något helt nytt för mig, så mycket kan jag säga och det känns väldigt spännande. Det involverar många människor, kända deltagare och det är inslag av tävling… Så fort jag får berätta mera gör jag givetvis det men än så länge får det räcka med det här lilla. Jag är glad för förtroendet och ser mycket fram emot kommande inspelningar som startar inom kort.

_KT12588

Vill bara tillägga att inte handlar om att jag ska dansa. 🙂

Ikväll ska jag fira denna nya titel med mina gamla barndomsvänner med middag på stan. Nu önskar jag en fortsatt fin dag!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: