Fyra dagar kvar till premiären av Bonde söker fru! Här i taxi på väg in till stan för kickoff lunch med producent och exekutiv producent för att planera upplägg på premiärveckan med pressträff och allt vad det innebär.

fullsizerender

Det här är min förtjusande exekutiva producent Clara Tengbom – mer engagerad människa får man leta efter. Älskar det! Vi åt laxtartar, skålade i ett glas champagne och pratade om all kärleksdramatik i kommande säsong.

Nog märks det att ett populärt bondeprogram snart börjar… 🙂

Mina älsklingar! Säger minsann alla tre att de ska se programmet. Gullungarna. Vi har haft en otroligt mysig helg tillsammans. Jacob är i Lappland och fiskar så vi har haft tjejhäng med matlagning, spel och gos i soffan framför filmen Descendents – som jag tyckte var oväntat bra 🙂fullsizerender-2

Måste bara slänga in den här bilden också från i somras… Det är nämligen Bonde söker frus producent Mia Stalin och den kvinnan är så viktig för det här programmet. Vi har jobbat många många år tillsammans och vi har väldigt kul ihop men framför allt så är hon superduktig, engagerad och  vet vad hon vill. Älskar! Hon är för övrigt singel men det ska vi snart ändra på… TV-producentska söker man – är väl en bra titel tänker jag 🙂

Hann med en klädprovning hos Newhouse i fredags…

Sista inspelningsdagen för säsongen var hos bonden Sigrid med alla hennes fina hästar. Det här var kärlek vid första ögonkastet – i alla fall för min del 🙂

Det här kommer ni för övrigt att få se en hel del av i höst… när den ena vill men inte den andre… säger inget mer men ja, obesvarad kärlek blir det en hel del av även om det faktiskt även i år blir massor av het passionerad och stor KÄRLEK!

Det ska ni tänka på och snart behöver ni inte längta så mycket längre. På onsdag börjar det! Ska bli så kul!

Kram och god natt! Hörs snart!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: