På väg i taxi ut till dagens stora pressträff inför säsongsstarten av Bonde söker fru. Det är på onsdag redan som hela alltet drar igång och det var stort pådrag även i år med press från alla stora tidningar, tv och radio.

Vi började med att visa två episoder av Bonde söker fru och sedan var det fotografering och intervjuer. Här är jag med hela vårt fantastiska gäng som i år består av hela 9 bönder och nytt för i år är att vi nu kommer att få följa allihopa! Som vanligt får ni se fyra av dem i tv-programmet men de andra bönderna kommer ni att kunna följa också – i TV4 play.

Det var inte tänkt att  vi skulle avslöja detta redan idag, inte heller att vi skulle avslöja namnen vilka bönder ni kan se var men TV4 råkade av bara farten lägga upp en video där jag berättar om detta på Bonde söker frus hemsida idag där det framgår tydligt vilka fyra bönder vi kommer att få följa i årets tv-program, MEN jag tycker faktiskt att det inte spelar någon roll med tanke på att ni ju i år kommer att kunna följa alla bönder, på ett eller annat sätt.

Här kan ni se videon som TV4 lade upp, där den så kallade “missen” med att vi avslöjar namnen kommer. 🙂 Så nu vet ni det, i vårt tv-program Bonde söker fru får ni följa Jennifer, Sigrid, Erik och Per, på webben, Kärlek åt alla, kommer ni att få följa Andreas, tvillingarna Erik och Oscar, Joakim och Nils.

Den här kvinnan kräver också en omnämnade idag, radioprofilen Lotta Bromé är nämligen ett av Bonde söker frus största fan! Hon har sett alla avsnitt, i alla år, och kan allt om alla bönder! helt otroligt! hon intervjuade mig idag för radio P4 och jag var helt fascinerad över hennes kunskaper. Underbart! Hon sa till och med att ifall jag nån gång skulle få en minnesförlust kunde jag ju alltid ringa henne för att få den bondefakta jag behöver 🙂

På onsdag kl 20.00 i TV4 får ni se det här gänget i rutan. Då får de sina kärleksbrev och jag må säga att det är så fantastiskt underbara människor det här, deras ödmjukhet inför breven är så fin. Ni kommer att bli rörda, det tror jag, det blev i alla fall jag. Det är så härligt att se denna glädje och förväntan.

Och ja, så sant som det är sagt… Den här säsongen kommer många att tappa hakan. Jag gjorde det och jag har ändå vid det här laget varit med om det mesta… 🙂

Missa inte premiären på onsdag! Det är feelgood utan dess like och så mycket kärlek i luften. Ni kommer att älska det!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: