img_3338

Imorgon drar Bonde söker fru äntligen igång och vi är många som längtar! Jag har ruvat på den här säsongen extra länge, vet inte varför men jag längtar så otroligt mycket efter att få berätta årets historier.

img_3335-1

Det skrivs mycket i tidningarna nu om sexet i Bonde söker fru och ja, det är en sexig säsong men var inte rädda, vi har inte nattkameror och som vanligt är sex verkligen inte nåt vi fokuserar på i det här programmet MEN kärlek och sex hör ofta ihop och när det får konsekvenser så pratar vi givetvis om det. 
Jag är inte rädd för att prata sex, men jag kommer att hålla det på en nivå så att ingen ska behöva bli alltför generad. 🙂 Jag tycker inte att det är något fel att man kommer varandra nära fysiskt när man har känslor för varandra, tvärt om tror jag på det. Jag tror att sex på första dejten kan vara bra.

img_3256-5

Det är så klart något man kan diskutera. Hur länge ska man vänta innan man har sex men helt ärligt så är det här är ju upp till var och en och inte något som jag kommer att lägga mig i. Vill man ligga på första dejten får man så klart göra det. Så länge båda vill och är med på det. Vill man, som tex en av våra bönder vill, vänta med sex till efter äktenskapet, ja då får man göra det. Det är helt enkelt upp till var och en. Jag ser fördelar med att ligga direkt men jag ser också fördelar med att vänta.

img_2807

Det är dock verkligen inte upp till mig att avgöra eller döma. Allt detta säger jag för att ni kommer, väldigt tidigt i Bonde söker fru, få vara med om att det händer saker som kommer att vara moraliskt diskutabla. Jag är öppen för allt som inte skadar och som kan leda till kärlek men jag vet att många kommer att ha åsikter om det som kommer att hända framöver.

img_3096

Nåväl, nog om det. Vi börjar i morgon med brevutdelningen och det må jag säga kommer att beröra er. Det är nog aldrig så många bönder som i år, som uppskattar, njuter och glöder efter att ha fått sina brev. Erik som är 21 år, och vår yngsta bonde, han får över 300 brev! Han blir så gulligt generad och överväldigad. Per har blir så till sig att han nästan börjar slänga ur sig snuskiga grodor… och så den här killen då Andreas, jag älskar ju honom för han otroliga ärlighet och spontanitet. Ja kolla i morgon så förstår ni vad jag menar.


Jag är just nu i Palma men jag längar likväl och imorgon sitter jag som klistrad. 


Tills vidare kan ni följa mig på instagram @linda_lindorff

Kram och trevlig kväll!

Linda

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: