Nu drar det äntligen igång! Bonde söker fru kl 20.00 i TV4. Jag vill så klart gärna höra vad ni tycker så efter programmet gå in på mitt insta @linda_lindorff och berätta! Se programmet och webbexklusiva Kärlek åt alla på TV4 Play


Hur känns årets bönder? Vem är du mest nyfiken på? Hur kommer det att gå? Jag är såååå nyfiken. Gå in på insta @linda_lindorff och berätta! Nervös är jag också. Hoppas ni kommer gilla våra bönder och årets säsong – jag ÄLSKAR den!

Kram! Ses i rutan snart!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: