Vår älskade Jacob fyller år och det ska så klart firas ordentligt. Vi börjar med uppvaktning på säng – med presenter, teckningar, handskrivna kärleksbrev, chokladbollar och massor av pussar och kramar. 

Lykke väckte mig strax innan sju redo att uppvakta sin pappa på födelsedagen. Så gulligt när barnen är så ivriga.  Jag ville vänta lite tills Minna och Dicte vaknat men Lykke ville gå ner och börja förbereda. Vilket vi då så klart gjorde. Älskar själv födelsedagar och att fira så jag är väldigt glad att få dela den glädjen med mina barn. 

Minna väckte vi när kaffet var klart och så fick hon slå in sista paketet. Strax innan kl 8 tassade vi upp…

Underbart var det. Så fina teckningar och brev som barnen gjort. Även av mig fick Jacob ett kärleksbrev. 

Vid alla speciella händelser, och dagar skriver jag till honom i en bok. En slags kärleksdagbok. Han började göra det till mig för flera år sedan och det är så fint och romantiskt att få så jag började göra detsamma till honom. 

Efter paketöppningen så bjöd jag och barnen på hembakta scones med hallonmarmedlad och kaffe. Recept hittar ni HÄR.

Lykke gjorde den här till instagram – hon gillar insta Stories eftersom man kan skriva och rita på bilden 🙂

Redo för lunch – totalt 15 personer, vuxna och barn. Klädd i topp från Üterque som jag köpt i Palma. 

Barnen dukade och dekorerade med höstlöv. Fördrink på terrassen. 

Min svägerska Reena, alltså gift med Jacobs bror Jesper och bästis Susanne – vars man är Jacobs närmaste vän.:)Vilket väder dagen till ära. Vi hade verkligen en underbar födelsedag. Älskade Jacob! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: