Alltså kolla in de här två sötnosarna! Det här är bonden Andreas Vestesson, som var med i första säsongen av Bonde söker fru, och hans fru Jessicas 7 månader gamla tvillingar. Jag höll på att svimma när jag såg dom, så otroligt vansinnigt fantastiskt söta! Snacka om kärlek vid första ögonkastet! 

Bakom oss ser ni Emilia, också världens finaste så klart. Vår första bondebäbis – nu 7 år gammal! Så klok, vältalig och rolig. Killarna heter Erik och Algot. Jag ville inte släppa dom, ville nog faktiskt ta med dom hem. Länge sen jag blivit så bäbissugen som idag, det riktigt brände till i livmodern 🙂

Så här såg de ut när de var nyfödda – läs mitt samtal med de då nyblivna trebarnsföräldrarna HÄR.

skarmavbild-2016-10-03-kl-22-20-18

Nu så här stor! Så söt, så glad och så härlig att hålla. Ja hade jag inte varit 44 år hade jag nog åkt hem idag och gjort mig redo för en till. 🙂

Väldigt glad och nöjd mina egna tre gullungar som jag älskar över allt annat – och väldigt glad över att få privilegiumet att vara programledare för ett program där folk blir kära och sätter såna här små sötnosar till världen.


Som jag sen får hålla och pussa på. Underbart! Kärlek till er alla! På onsdag i Bonde söker fru är det speeddejt – det blir kanske inga barn gjorda just då men det är ändå där allt börjar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: