img_5123

Imorgon i Bonde söker fru är det äntligen dags för våra bönder att få träffa sina brevskrivare för första gången och det går minsann hett till i bonderummet. Särskilt när Lina som var med i Farmen förra året kommer in till Erik. Flörtandet går igång direkt och Erik börjar direkt att prata barn. Han frågar Lina hur många hon vill ha och hon svarar: – 2, 3, 4, 7 hur många vill du ha? SE klipp från programmet här.

img_5125

Efter det ser Erik ut så här resten av deras speeddejt. Alldeles rosig och glansig på ögonen. Helt underbart att se. Han blir verkligen förförd i stunden och när Lina sen har gått så säger han: Hon är verkligen söt. Farligt söt… Ja det mina vänner kommer att få en fortsättning det lovar jag.

convert

En annan kille som det går bra för är Per men så har ju också han fått goda råd av sin nyblivna svärson, förra årets storcharmör från Hassela, nämligen Stefan som sedan i våras är förlovad med Pers dotter Hanna. Läs Stefans goda råd till svärfar här.

dsc_0433

Ja så här känner jag mig redan, lycklig och säker på nya bondebröllop 🙂 Se mera i morgondagens program och ni kommer att förstå varför. Det är så att ni, om ni är uppmärksamma, kommer att se att det faktiskt uppstår kärlek vid första ögonkastet. Vilka det gäller kan jag inte säga men om ni kolla ordentligt och har känsla för det här med kärlek så kommer ni att märka det. Det är så häftigt.

Riktigt bra program är det också, missa inte. Bonde söker fru, kl 20.00 imorgon i TV4 och på TV4 Play.

puss och god kväll!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: