img_51231. Bonde söker fru – Erik dejtar Farmen – Lina. Ja igår fick vi se Lina Ilar som var med i Farmen förra året göra comeback i Bonde söker fru – och det med råge. Hon kommer in till Erik Bäckman på speeddejt och han blir charmad direkt. Han går rakt på sak och frågar hur många barn hon vill ha och hon svarar då: Två, tre, fyra, hur många vill du ha? Erik blir rosig om kinderna och alldeles till sig. När hon lämnat rummet säger han att hon är söt, otroligt söt, farligt söt… Ni förstår ju själva att detta kommer att få en spännande, mycket spännande, fortsättning…

skarmavbild-2016-10-06-kl-09-07-40

2. Comeback nr 2. Ett annat välbekant ansikte dyker upp, nämligen rödhåriga yrvädret Anneli Runevik, som för ett par år sedan var med i Bonde söker fru då hon sökte lyckan hos bonden Mikael Carlsson. Nu är hon tillbaka för att få en andra chans, den här gången är det Per som blir uppvaktad. Deras speeddejt är helt underbar och Per gillar henne för hennes utstrålning och energi. Jag fick frågor från journalister om det inte var orättvist att hon fick vara med igen, men det är ju inte vi som bestämmer vilka som bönderna vill ha, det bestämmer de helt själva. Att Anneli dejtat Mikael tidigare bryr Per sig inte om, så klart, det är väl inget konstigt med att man dejtat nån annan man tidigare. Och Anneli ja hon är ju precis som alla andra som är med i det här programmet, på jakt efter den stora kärleken och nu hoppas hon på att det kan vara Per. Låt oss se hur detta går. Anneli är en frisk fläkt och jag förstår vad Per ser hos henne.

skarmavbild-2016-10-06-kl-10-20-28

Vill ni läsa Expressen artikel om Annelis comeback, och huruvida det är orättvist eller inte, så gör ni det HÄR.

3. Per säger till Carola, att om man söker till Bonde söker fru så måste man ju vara lite knäpp. Då säger Carola: Tack. Per känner att han gjort bort sig och försöker därför extra mycket lägga på storcharmen och det nästan spårar ur i dåliga skämt och fnitter – men jag tycker faktiskt att det är riktigt härligt att se när någon gör bort sig av kärlek 🙂 Per blev som en nyförälskad tonåring och det är bara att hoppas att Carola precis som jag ser vad det beror på, nämligen att han ju blir så berörd av henne, och tycker att det är gulligt.

 

skarmavbild-2016-10-06-kl-10-26-134. Sigrid – denna tjusiga och vältaliga kvinna som alla karlarna tycker är så vacker att de nästan svimmar. Hennes dejter är flörtiga och hon försöker svara så ärligt det bara går på killarnas frågor. Bäst är det ju när Rickard Boström frågar henne vad rollen på gården skulle vara för den man hon väljer och hon svarar: Som min förnäme älskare i första hand… img_2714

5. Killarna som uppvaktar Jennifer blir upp över öronen förtjusta allihop. Jennifer själv blir främst förtjust i killarna med de farligaste ögonen… Charlie Guldvinge som hon ger komplimang och som själv jämför sig med en sengångare eller koalabjörn, och så killen som är en gammal tiger… nämligen André Verono. Hon har ju sagt till mig att hon inte längre ska låta sig förföras av “tuffa” och “farliga” killar, hon vill ha en man som framför allt är varm och mjuk…  låt se hur detta kommer att gå. Och det ska ju tilläggas att bara för att man har “farliga” ögon och sug i blicken så innebär ju inte det att personligheten behöver vara likadan.


Jag reser just nu runt och spelar in julspecial, följ hur det går på min instagram @linda_lindorff Bland annat kan ni se platsen där Hanna och bonden Stefan förlovade sig! Så vackert! 

Där ser ni nu också mina insta stories som innehåller korta filmer från inspelningarna och annat kul som händer. Dessa hittar ni bland annat genom att klicka på bilden i min profil. Ser ut som ovan. Ni måste ha uppdaterat er insta också för att kunna se det.

Ha en underbar dag! 

Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: