img_8878

Omfamna världen. Se ljuset. Så hade man kunnat börja en predikan. Så kan man också börja ett inlägg som i det här fallet handlar om Bonde söker fru… Jag börjar nämligen nu bli nervös inför kommande avsnitt och det som gör att jag känner så är att det kan bli heta känslor kring vissa personers uppförande och jag är lite rädd att nån ska bli sårad. Det kommer att blir diskussioner kring moral och kring vad som är rätt och fel. Det finns möjligen också några fler aspekter kring detta som gör att vissa av er kommer att rasa. Jag ber er därför redan nu att öppna era hjärtan och vidga era sinnen. Döm inte utan att först ha funderat och tänkt igenom era känslor. Bonde söker fru berör väldigt mycket och jag vet att det som händer på onsdag kommer att få konsekvenser för vissa personer. Det behöver alls inte vara negativt. Jag tycker inte att det finns någon anledning till det. Vi måste utgå från att vuxna människor kan ta egna vuxna beslut och så länge det inte är emot lagen så måste man få göra som man vill. I viss mån. Visst kan handlingar och ord skada och såra, men det är en del av livet och i vissa fall kärleken.

Jag hoppas att ni kan försöka se det som är bra och det som är mänskligt och inte döma eller utan anledning skriva och säga elaka saker. Försök förstå. Försök känna med och tänk efter. Vi har de flesta av oss någon gång gjort något som kanske förvånar eller skapar lite rabalder eller ifrågasättande. Jag tycker att det som händer inte är fel, bara så ni vet. Det är överraskande och visst skapade det mycket oro och kaos då det hände men det är ändå inte något som är avsett att vara elakt. Tänk på det.


Hitta mig på instagram @linda_lindorff så kan ni lätt kommenterar och skriva era tankar när det gäller.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: