img_4413Ja så var det sagt. Två av våra bönder fann varandra på Sundbyholms slott och tillbringar en natt tillsamman. Det mitt under pågående inspelning och speeddejt. De berättade det för oss i produktionen då frågor om kärlek ock känslor kom upp inför stundande val. Givetvis kom det som en chock för mig. Ja för oss alla kan man väl lugnt säga. Vi var helt enkelt inte beredda på det och givetvis ställde det till en hel del oro och huvudbry till en början. Men egentligen är det ju inte så konstigt att det hände. Vi gör ett program som handlar om singlar som vill hitta kärlek och vi är där för att hjälpa dem med att komma igång med dejtandet. Vi pratar romantik och bönderna gör sig redo mentalt och fysiskt för att våga ta steget och ge sig ut i jakten på kärlek. I det här fallet gick det lite fortare än vad det brukar göra då det hettade till mellan två bönder.

Se programmet 20.00 på onsdag i TV4 och på TV4 Play

Jag skrev om detta igår på bloggen och så här lyder mig vädjan till er.

”Omfamna världen. Se ljuset. Så hade man kunnat börja en predikan. Så kan man också börja ett inlägg som i det här fallet handlar om Bonde söker fru… Jag börjar nämligen nu bli nervös inför kommande avsnitt och det som gör att jag känner så är att det kan bli heta känslor kring vissa personers uppförande och jag är lite rädd att nån ska bli sårad. Det kommer att blir diskussioner kring moral och kring vad som är rätt och fel. Det finns möjligen också några fler aspekter kring detta som gör att vissa av er kommer att rasa. Jag ber er därför redan nu att öppna era hjärtan och vidga era sinnen. Döm inte utan att först ha funderat och tänkt igenom era känslor. Bonde söker fru berör väldigt mycket och jag vet att det som händer på onsdag kommer att få konsekvenser för vissa personer. Det behöver alls inte vara negativt. Jag tycker inte att det finns någon anledning till det. Vi måste utgå från att vuxna människor kan ta egna vuxna beslut och så länge det inte är emot lagen så måste man få göra som man vill. I viss mån. Visst kan handlingar och ord skada och såra, men det är en del av livet och i vissa fall kärleken.

160930_alla_790

Jag hoppas att ni kan försöka se det som är bra och det som är mänskligt och inte döma eller utan anledning skriva och säga elaka saker. Försök förstå. Försök känna med och tänk efter. Vi har de flesta av oss någon gång gjort något som kanske förvånar eller skapar lite rabalder eller ifrågasättande. Jag tycker att det som händer inte är fel, bara så ni vet. Det är överraskande och visst skapade det mycket oro och kaos då det hände men det är ändå inte något som är avsett att vara elakt. Tänk på det.”

Givetvis hade vi kunnat klippa bort hela den här biten och försökt hålla det hemligt men man kan ju då också undra varför. Ska vi som gör en program om att försöka hitta kärleken och samtidigt börja censurera oss själva då det inte blir exakt som vi tänkt oss. Det som har hänt är sanningen och våra bönder har inget att skämmas för. De ångrar sig inte och det som hände där på slottet gav dem något de aldrig kommer att glömma. De hade en natt av kärlek och det var något fint. Det finns också en anledning till att berätta detta och det är förstås att en sån här känslosam händelse får konsekvenser på olika vis. Hade vi inte berättat nu så hade det också varit svårt att förklara saker som kommer att hända framöver i Bonde söker fru.

Jag förstår att det kommer att bli mycket åsikter om det här och alla har rätt att tycka de dom vill. Men det våra bönder kände var inte bara tillfällig lust. De kände kemi, de kände attraktion och de kände kärlek. Vilka konsekvenserna blir kan jag så klart inte heller avslöja, det får ni ser när ni ser programmet och då, först då, tycker jag att ni ska bilda er en åsikt om det som hänt. Det är så lätt att dra förhastade slutsatser. Detta är två mycket fantastiska personer. Jag tycker så oerhört mycket om dem båda. De är varma, kärleksfulla och passionerade personer med goda hjärtan och hopp om att hitta sitt livs stora kärlek. Ge dom en chans. De är de värda.


Vill ni ändå redan nu ge en åsikt eller ställa en fråga så kan ni göra det på mitt instagram @linda_lindorff

MEN jag kommer radera påhopp och omotiverade elakheter. Ni måste se programmet för att kunna göra er en fullgod bild av det som hänt.

Kram och kärlek till er alla!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: