Jag har i bloggen alltid gett uttryck för mina upplevelser kring det som händer i programmet och i samband med kvällens avsnitt skriver jag inget mer än det som tittarna sedan faktiskt får se, och jag ber er att visa respekt och bilda er en egen uppfattning. Anledningen till att jag gör det är för att jag tycker mycket om både Erik och Sigrid och jag upplever att en händelse som att de spenderat natten ihop, kan skapa reaktioner hos tittarna, och jag bad er därför att ha ett öppet sinne. Det som hände på Sundbyholm var att Erik och Sigrid själva berättade vad som hänt för produktionen och det är med i programmet då det pratades om att det fanns känslor inblandat. Därför valde TV4 att ha med det i kvällens avsnitt, när jag pratar med bönderna om detta, för att se hur de kände för varandra och om de ville gå vidare i programmet. För deras skull och för brevskrivarnas skull. 

Så till det viktigaste. Jag tycker såklart att det är väldigt ledsamt att Erik är besviken på produktionen och situationen. Jag har enorm respekt för alla bönder genom alla år, och inte minst en fantastiskt stor kärlek till dem alla. Jag älskar Bonde söker fru och att det är på riktigt. Det känns och engagerar. Många känslor kommer upp till ytan och det berör – på gott och ont. Och med det sagt så vill jag säga att böndernas historier genom programmen i sig är så starka och underbara och jag önskar dom all kärlek.

Kram Linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: