attachment-1
“När Stjärnkusken är tillbaka tar Linda Lindorff över som ny programledare. Programmet hade premiär förra sommaren och gjorde succé när ett gäng välkända svenskar kastade sig ut i det okända och upptäckte tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter.
-Stjärnkusken är en dröm att programleda, på många sätt. Jag gillar när det handlar om verkliga känslor och är en riktig utmaning, säger Linda Lindorff.”
Så börjar det pressmeddelande som TV4 går ut med i dag. Vi har redan börjat spela in sedan ett par veckor tillbaka och jag kan säga att det är än mer spännande än jag nånsin kunna tro. När jag tackade ja till rollen som programledare så gjorde jag det framför allt för att jag älskar människor, tävlingar och relationer. Det jag inte hade kunnat tro är hur otroligt imponerad och kär jag skulle bli i hästarna. Jag gillar hästar som de flesta andra och har ridit på många underbara platser i världen – alltifrån träskmarkerna i Brasilien och glaciärer på Island till den mexikanska öknen på jakt efter skorpioner….
img_5181-1
Det jag ändå inte fattat förrän nu är vilka kraftpaket dessa djur ändå är när de hanteras rätt. Att sitta bakom ett halv ton muskler när det sätter fart är bland det häftigaste jag varit med om. Det är svårt, det är farligt, det går sanslöst fort och framför allt är det fantastiskt kul.
Detta får också våra kända deltagare så klart erfara. Redan nu har vi under inspelning fått se både kärlek vid första ögonkastet och en olycka som skrämde oss rejält. Det blir en kamp men vi får också se kärleken till dessa underbara djur som växer sig allt starkare ju mer de lär sig känna varandra.
Nedan kan ni se resten av pressmeddelandet.
 
“I Stjärnkusken tar sig ett gäng kända svenskar an sitt livs utmaning för att med massor av mod, en stor portion nyfikenhet och lite jävlar anamma visa vem som är den bästa travkusken.
-Stjärnkusken är tillbaka och jag kan redan nu utlova än mer dramatik och spänning än första säsongen! Att Linda kliver in som ny programledare känns ju hur härligt som helst, Stjärnkusken är en tävling men det handlar precis lika mycket om stort mod och personlig utveckling och där kommer Linda verkligen att lyfta den här säsongen, säger Johan Janrell, exekutiv producent på TV4.
Linda Lindorff har tidigare lett tittarsuccéer som Bonde söker fru, Farmen och Robinson.
– Hästar är stora – de väger ju ett halvt ton och är enormt starka. Den som kommer att lyckas bli stjärnkusk MÅSTE ha både en rejäl portion mod, kärlek till hästen och någon slags plan för få hästen att göra sitt yttersta för sin kusk. Det krävs inte så lite känsla och djärvhet för att lyckas! säger Linda Lindorff.
Under förra årets säsong kämpade bland andra Patrik Sjöberg, Camilla Henemark och Cecilia Ehrling om titeln innan slutligen Kee Marcello stod som vinnare.
 
Programmet produceras av Nyhetsbolaget och spelas in just nu med säsongsstart efter årsskiftet och kommer att sändas på TV4 i vår.”
Jag är väldigt tacksam att få ta över detta program efter Jessica Almenäs. Det är vansinnigt roligt. Det kommer ni snart att få se.
img_5200
Ni kan från och med nu följa med mig på inspelning på instagram och där hittar ni mig på @linda_lindorff 
Kramar Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: