skarmavbild-2016-10-19-kl-21-30-15Fjärde avsnittet av Bonde söker fru har sänts och nu börjar det minsann ta fart. Här är kvällens höjdpunkter och snackisar enligt mig.

  1. Jag älskar så klart Per och det gör hans kvinnor också 🙂 Tycker hans tjejer är så otroligt härliga! Inget knussel här inte, rakt på sak bara. De är frispråkiga och modiga. Underbara.  Underbar är också Per då jag kommer dit och småpratar lite och säger att dagen är så fin och han säger “ja den är makalös” jag frågar då om det “har varit makalöst i övrigt” och han då rappt svara “ja ja är då fortfarande makalös… och så skrattar vi alla. Se klippet på min instagram @linda_lindorff  Här är kul Per. Ska bli kul att följa eller vad säger ni?skarmavbild-2016-10-19-kl-22-10-58
  2.  Brandons sång till Jennifer. Jag blir så rörd när jag ser. Så otroligt modigt och fint gjort. Att våga öppna sig på det viset. Han ville göra det personligt så även om han inte hade världens bästa röst gjorde han det ändå för han ville berör. Och om han lyckades! Det berörde verkligen, både mig och Jennifer, och förmodligen de  flesta av er. När man är beredd på att göra bort sig av kärlek, det är romantik det.

3. Alla underbara män hos Sigrid som kan uttrycka sin känslor så väl! Anders så charmig men ändå lite nervös inför valet. Rickard likaså, en stark begåvad verbal man som ändå blir så gullig pirrig inför valet. Sigrids gård kommer att bli spännande, jag lovar.

4. Davids låt “Utan dina andetag” som han spelade för Jennifer. Så mycket kärlek och allvar i hans ögon. Och så coolt att han som är så blyg visade hur mycket mycket han känner genom att verkligen våga möta hennes blick. Underbart!

skarmavbild-2016-10-19-kl-22-03-25

5. Glädjen på Eriks dejt och alla tjejer som är som tokiga i honom. Han gör det bra tycker jag, hanterar det hela så kärleksfullt. På frågan om hur han tänker på Sigrid svarar han ärligt: “När man tänker på Sigrid, hon är ju en fantastisk kvinna, jag ångrar ingenting.” Jag frågar vidare: – Så det här med valet då, med tanke på allt så hänt och känts, är det lätt eller svårt? Erik svarar “Lätt”. Så Erik är ytterst närvarande och inkännande. Han vill träffa kärleken på riktigt och det märks.

Skärmavbild 2016-10-19 kl. 22.15.07.png

Så har jag också pratat med fina Jennifer ikväll och det här är hennes syn på kvällen! 

Linda: Vad tycker du var det bästa med era gruppdejter?

 Jennifer: Davids romantiska sida. Hans kärleksförklaringar är helt underbara. Låten har jag nästan lyssnat sönder, den är otroligt vacker då, nu och för alltid. Sedan älskar jag Eriks “kapplöpning” mellan Lina och Linnea, den är obetalbar och sann kämparglöd! 😂

2. Det sämsta…?  Nåt du inte var nöjd med.. 

Jennifer: Det syns inte i programmet men det var HELT GALET hett där på vår äng i skogen. Säkert 30 grader och gassande sol vilket var jobbigt. Jag var lagom mosig i huvudet mot slutet av dagen.

3 Hur känns det så här långt? 

Jennifer: För mig känns det känts bra, det väcker minnen av en häftig och härlig sommar.

4. Vad säger folk på byn, hur går bondeskvallret i dina hemtrakter? 

Jennifer: Alla ler mot mig! Härlig känsla! Många kommer fram och kommenterar programmet, mig eller frågar hur det varit. Bara positiva kommentarer – än så länge 😉

skarmavbild-2016-10-19-kl-21-31-12

5. Det har varit mycket skriverier i tidningarna, och reportrarna jagar dig med frågor, hur känns det egentligen? Det är givetvis otroligt ovant, lite läskigt och lite jobbigt eftersom man aldrig riktigt vet vad de vill eller hur det jag säger kommer skrivas. MEN, jag är också en tjej som vägrar tro annat än att ärlighet varar längst å så länge jag är ärlig och följer magkänslan och hjärtat i det jag säger så kommer det gå bra. 🙂

Du är fantastisk Jennifer! vi ser alla fram  emot att följa dig i sommar!

Ni som missade kvällens avsnitt kan se det på TV4play.


Och har ni svårt att kommentera här så kan ni göra det på min instagram @linda_lindorff

Kram och trevlig kväll! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: