På onsdag är det dags för böndernas utvalda brevskrivare att flytta in på gårdarna. Spännande så klart och nervöst på många vis. Sigrid är ju väldigt avspänd och naturlig på alla vis men givetvis känner även hon nervositet och lite anspänning, särkilt som det hela börjar med att elen går!

Sigrid: Ja fyra killar flyttar in och elen går… ja livet på landet går inte att ta för givet, att få värme i huset o badvatten är lyx varken jag eller barnen tar för givet och det var perfekt tillfälle att testa grabbarnas uppfinningsrikedom!

Linda: Ha ha, ja exakt, fick du reda på nåt nytt om dom?

Sigrid: Alla var lika duktiga på att gilla läget, de är handlingskraftiga killar hela gänget. Men Richard var en  riktig “doer” och snabb på att både hitta lösningar o göra det trevligt för alla, smart kille helt enkelt!

Linda: Killarna sitter och pratar om hur olika de är varandra – och undrar lite hur du tänker… hur tänker du Sigrid? Varför blev det just dom fyra?

Sigrid: Personligheter och utseende skiljer dem vitt åt, men trots det påtagliga ser jag stora likheter killlarna emellan då de alla har hjärtat på rätt ställe, dvs är snälla människovänner och genuint har sökt till mig för att de vill mig väl, och gärna ger mer än tar. Fin gemensam nämnare tycker jag!

Linda: Hur mycket betyder kemi och hur mycket betyder personliga egenskaper och talanger?

Sigrid: Kemi betyder VÄLDIGT mycket har jag lärt mig i sommar, typ Allt!!! Det finns inte en chans att någon har “alla” rätt och man faller som en fura om inte kemin stämmer! Tvärtom däremot verka funka😉

Linda: Ja så är det ju. Kemin, vad nu det är, betyder ju allt. Den förklarar ju också varför man kan falla för så till synes olika personer… men att Matti är en hästkille, kan det ändå vara en fördel för honom..?

13256638_1760245807545341_342017219_n

Sigrid: Ang Matti hade han en stor fördel såklart som är hästkille – han kan ju redan språket! Det är faktiskt så mycket facktermer i hästsport så det kan vara svårt att hänga med i resonemanget och det är lätt att bli utanför på en gård som pratar häst liten som stor o på både in och utandning! Men Nu var det mest tal om känslor och där var han lite försiktig så det gick nog på ett ut med försprånget …

Linda: En sak som det pratats lite om i efterhand, både bland tittare och i kvällstidningar är ju det här med Erik och vissa av killarna har i efterhand sagt att de hade velat veta om det som hänt. Du valde ju att inte berätta där på Sundbyholm, varför?

Sigrid: Att delge varandra sina innersta tankar och dessutom i ett tv-format är inte alltid lätt och vid tidspress dessutom så det som framkom till mina brevskrivaren var precis som det är i verkligheten, en sprallig energisk Sigrid som är lättlevd och inbjudande men som spar sina innersta känslor till de få som kommer nära. Var sak har sin tid, när man sen tar steget att bli någons partner är det mer naturligt att informera om alla ingångsvärden.

Linda: Och så har det ju också blivit, det kommer vi ju att få se längre fram i programmet…  Man märker ju tidigt att killarna blir väldigt förtjust i dig. Du får ju oerhört mycket komplimanger, både för att du är så härlig, begåvad och vacker. Hur känns det att höra sånt fint?

Sigrid: Jag lika tacksam för varje enskild. Det är inget man vänjer sig vid, jag är ofta bara rädd att det inte framgår hur glad det gör mig, oavsett från vem.

Och jag håller med killarna, Sigrid vill jag lova är en fantastisk kvinna på alla de vis. Klok, smart och charmig – och väldigt ärlig med vad hon tycker och tänker. Det kommer ni att få se redan i morgon i Bonde söker fru. Det är ett mycket fint och glatt program – tror ni kommer älska det.


Nu ska jag i väg och träna lite med den här killen. Samba och rumba på schemat idag.


Möt mig gärna också på insta @linda_lindorff och ställ era frågor där.

Ha en skön tisdag så hörs vi snart! Kram Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: