img_0993

Imorgon är det säsongspremiär för “En natt på slottet”Sjuan och i detta första avsnitt får ni se mig och mina kära bondevänner Stefan Hildingsson och Hanna Sundin från Bonde söker fru. 

Jag har varit tillfrågad förut att var med i En natt på slottet men har då av olika anledningar tackat nej. Programmet handlar ju om att tillsammans med ett medium känna in energier och möta andevärlden. Det är övernaturligt och ofta väldigt avslöjande och naket. Det känns närgånget och är så pass intimt för mig att jag räds det samtidigt som jag verkligen är otroligt nyfiken.

För egen del var det en känslomässig och själslig utmaning – något helt nytt. Jag har aldrig mött ett medium förut och var otroligt nervös inför det. En del i att jag till sist tackade ja bestod i att jag fick igenom vissa önskemål…  För att uppleva något så här annorlunda och intimt så önskade jag att få välja mina meddeltagare, några som jag tycker om och litar på. Och jag fick med mig mitt dreamteam! Tre personer som jag tycker väldigt mycket om och som jag känner mig väldigt trygg med nämligen Stefan och Hanna, och så den här underbara killen…

img_6169

…Kalle Teman från Robinson. Frispråkig, rolig, snygg, smart och ärlig. I morgon ser ni oss alla tillsammans i “En natt på slottet” och jag kan lova att det blir både galet spännande, tårar, skratt och så en oväntat triangeldrama…

convert

Mitt i det att vi står och målar och mediumet ska prata med Stefan så börjar hon prata om att jag och Stefan hör ihop på något. Hon säger att hon känner att vi har energier, och att jag ska sätta en ring på hans finger! Gissa hur Hanna och jag ser ut då – som två fågelholkar 🙂 Vi tittar på varandra med stora ögon och väntar på vad som komma skall. Mediumet ber mig att backa för min energi till Stefan stör henne. Sen säger hon att något är konstigt här för hon känner att Stefans energi trots allt är riktad mot den andra kvinnan… nämligen Hanna. Vilket då var för väl 🙂 Skämt och sido, det var så mycket skumt och spännande som hände, ni måste bara se detta.

Mediumet A-K är från Norge och bor i Norge, hon får inte veta vilka som kommer till slottet eller om någon har en relation till någon annan som är med. Oftast i En natt på slottet har deltagarna ingen relation till varandra så detta blev nåt nytt för henne. Hon hade verkligen ingen aning om vem jag eller Hanna och Stefan var.

Sen fick jag även veta spännande saker om mig och Jacob – och hur vi träffats i ett tidigare liv.

Ja det var överraskande spännande och känslosamt. Jag ångrar verkligen inte att jag var med och har lärt mycket nytt om mig själv.

 

Har ni frågor eller vill kommentera så gör ni det lättast på min insta @linda_lindorff som är öppen för er alla.

Så ikväll kl 21.00 i Sjuan – En natt på slottet! missa inte det.

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: