Ikväll kl 21.00 ser ni mig tillsammans med det här sköna gänget i En natt på slottet i Sjuan. Kalle Zeman från Robinson, och så Stefan och Hanna från Bonde söker fru. Vi upplever en kväll vi sent kommer glömma. Det är så vansinnigt spännande! 

Nytt medium i år är norska Anne-Kristine Augestad. Det var första gången i mitt liv jag träffar ett medium och det är verkligen överraskande känslosamt och otroligt fascinerande. Hon har superkrafter den här kvinnan – det är jag säker på. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: