Idag kom vintern plötsligt hit och med inspelningar på Solvalla så plockade jag fram mina varmaste kläder. Jag älskar vintern men ska ändå erkänna att nu efter att ha stått ute hela dagen längtar jag efter att få lite sommar igen ikvällens avsnitt av Bonde söker fru. Det är ett väldigt spännande och dramatiskt avsnitt. Det som händer på Eriks gård skapar starka känslor.

Det flörtas också hej vilt på gårdarna och det är härligt att se all energi. En av bönderna börjar dessutom kyssas nu… med två! Spännande, kul, besviket, dramatiskt men också väldigt romantiskt. Ni vill inte missa detta det lovar jag.

Så vi ses ikväll!

Kram! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: