Så kul att så många av er gillar min balans – och spagatövning! Filmen på min instagram @linda_lindorff har redan setts av drygt 32 000 personer! Tack också för alla fina ord och allt beröm. Det inspirerar! 

Jag tränar rätt mycket sen i våras, springer alla dagar förutom då jag dansar eller spelar tennis och då är det bra med den här typen av stretchövningar för mig. 

Man behöver inte vara på ett gym för att träna göra spagat eller balansövningar… 


Filmen från i somras där jag tar mig upp på en stolpe fick 128 626 visningar – så uppenbarligen är detta nåt ni gillar. Kul tycker jag – älskar träning och övningar så det kan jag gärna visa mer av. ​​​

​ 

Så här såg den filmen ut. Balansövning i Vilhelmina 🙂

Är ni inte redan vän med mig på insta så bli gärna det – öppet för alla på @linda_lindorff 

Vi ses! Kram! Linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: