skarmavbild-2016-11-01-kl-21-24-05
Ännu ett engagerande avsnitt av Bonde söker fru visades i onsdags och det här är veckans snackisar!
Skärmavbild 2016-11-07 kl. 11.05.45.png
1. Grillbluffen hos Sigrid! Rickard får äntligen lite egentid med Sigrid och de öppnar upp för varandra och pratar om livet och som Rickard själv säger: “…får känna in kemin”. De har en fin stund, tills dess att plöstligt Bertil dundrar in och avbryter med orden “Anders behöver hjälp med grillen!
Skärmavbild 2016-11-07 kl. 11.09.36.png
Bertil säger att Rickard ju är en charmknutte och om han får för mycket tid med Sigrid så kanske han lyckas charma henne, så det gäller ju att se till att avbryta.  Givetvis var det inte något fel på grillen 🙂 Jag måste säga att jag tycker ändå detta är väldigt gulligt.
Skärmavbild 2016-11-07 kl. 10.52.55.png
Erik får ett oväntat avhopp. En av de tjejer som han gillat ändå från start och hunnit prata lite extra med, Lina, berättar under valet att hon inte har de rätt känslorna. Det är så klart aldrig kul när någon lämnar men samtidigt så måste jag säga att jag tycker att det är både sjysst och modigt att göra så i fall man inte har de rätt känslorna. Bonde söker fru handlar om kärlek och känns det inte rätt då är det ärligast mot bonden och de andra att säga hur man känner. Det ger alla en större chans att hitta de dom söker efter – äkta kärlek.
skarmavbild-2016-11-01-kl-21-26-57
Jennifer pratar om kärlek och vad det betytt för henne. Hon har både bra och dålig erfarenhet av kärlek och säger bland annat att ”För mig har kärlek gjort ont”. Hon berättar även fint om David: ”Hans ord genomborrar mig”, säger Jennifer och det är väldigt vackert uttryckt tycker jag. Jennifer har ett sätt med ord som är rätt unikt. Hon uttrycker sig otroligt klokt, ärligt och känslosamt.
Skärmavbild 2016-11-07 kl. 10.59.08.png
Årets gulligaste puss – får vi se när Thorild och Per pratar ut.
“Blev du blyger för en liten puss! Har du aldrig pussats förut?” säger plötsligt Thorild och sen börjar pusskalaset. Detta är ju så gulligt att jag inte kan sluta le. Det märkliga här är att det som då precis hänt är att Thorild berättat för Per att hon inte känner nån attraktion.. “det har ju inte väckts något liv i mig” säger hon bland annat och lägger till att hon tänkt åka hem. Det gör hon inte…  Per är yvig och lite vild ibland, han har lätt för att prata och skoja men när det kommer till känslor och att prata på djupet så behöver han lite mer tid och tillit för att våga. Han förklarar själv att han blir lite blyg och att det är svårt för folk brukar inte tro det om honom. Han pratar ju ändå så mycket och skojar hela tiden. Men jag kan intyga att det är så, Per är blyg men nu tror jag ändå han börjar bli lite varm i kläderna 🙂
img_6659
img_6334
Veckans höjdpunkt på min instagram är den här spagat – och balansövningen. Se filmen på @linda_lindorff  som fått över 32 000 visningar redan. Fler roliga övningar kommer i veckan, tänkte att jag ska hitta på något kul att göra som uppvärmning innan bonde söker fru. Återkommer med detta!
Nu ska jag ut i snön men vi hörs och ses snart!
Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: