Ja så här ser det ut hemma hos oss just nu, helt galet! Vi bor i ett fullkomligt kaos! Ett byggkaos med damm, kablar, platsväggar och en iskyla utan dess like. Jag är stundtals så less att jag blir helt matt. Tack och lov fick vi idag en extra värmefläkt så nu känns det ändå bättre.

Anledningen till detta kaos är att vi bygger ut och om för att få större med tre nya barnrum och en större hall. Bygget har pågått sedan i somras så det är så klart ett stort projekt och allt har gått bra men det är oavsett väldigt jobbigt att bo så här.

Nu är tack och lov alla fönster och dörrar på plast och väggarna isolerade och allt tätat och igenspikat så i natt ska vi åtminstone slippa frysa. 🙂

Sant – här inne sover vi!

Charmigt eller hur?! 🙂 Men jag ska ändå inte klaga. Vi vill ju detta och det kommer bli otroligt bra när det är klart. De som jobbar är superduktiga och håller alla tider dessutom så snart är även insidan klar och då kan vi äntligen börja inreda och få ordning här hemma. Jag längtar efter det så klart för detta stressar upp mig något fruktansvärt. Jag gillar kontroll och ordning – inte kaos 🙂

Nu ska jag försöka se Bonde söker fru – så jag kan skriva lite inför imorgon – sittandes i värmen framför öppna spisen. 🙂

Kram Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: