Så otroligt kul det är att ni gillar mina små träningsfilmer på instagram så mycket! Den senaste filmen jag la ut har drygt 36 000 visningar – på bara en dag. Jag blir väldigt glad, och smickrad, för alla fina inspirerande ord och komplimanger ni ger mig. Tack! Stort tack! Det ger mig så mycket!

Jag är ju ingen träningspersonlighet och innan Lets dance i våras så hade jag inte tränat på 8 år. Jag var sjukt otränad och därför så otroligt glad och tacksamatt jag fått träningslusten tillbaka. Att ni dessutom uppmuntrar mig som ni gör är så fint. Ni säger också att jag inspirerar er och det är en väldigt fin komplimang. Jag försöker träna dagligen. Dans, löpning, tennis… och sedan februari i år har jag med få undantag lyckats. 

Självklart känner jag skillnad i kroppen. Jag är mycket starkare. ​Och smidigare.​


Den här filmen på insta @linda_lindorff har nästan 40 000 visningar vilket visar på ert intresse för träning och mina övningar. Så kul

​​

En längre film av denna lilla övning hittar ni på insta @linda_lindorff


Den här filmen där jag servar under min femte tennislektion, ja jag är fullständig nybörjare 🙂  har också över 30000 visningar. 

Och ja så här började det… med en bild på en pinne

Så tack för att ni säger att jag inspirerar er – det är mycket värt för en 44-årig trebarnsmamma 🙂

Imorgon blir det dans!

Kärlek till er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: