Jag och Kristjan dansar ungefär  en gång i veckan vilket kanske inte är så mycket med det är så otroligt kul varje gång att jag har energi i flera dagar efteråt. Kroppen mår så bra av detta, fantastisk träningsform och vi har väldigt roligt tillsammans. Idag dansade vi cha cha, vilket vi inte gjort då mycket, men jag vill nu börja göra det mer. Så svårt men också så vansinnigt kul! Kul också att Lets dance domaren Dermot Clemenger spontant kommenterat dansen och gav både beröm och goda råd…

Här är ett kort klipp, en längre variant finns på min insta @linda_lindorff Där kan ni också läsa vad Dermot skriver till mig. Utöver det så fick jag även ett directmeddelande som lyder så här “Jag gillade mycket med din cha cha. Din takt var spot on. Du fångar rätt karaktär i dansen och du förflyter din vikt från fot till fot snabbt vilket är viktigt i cha cha. Som gott råd – få mer kontakt med golvet och inte plocka upp fötterna och få vikten fram på fötterna så blir balansen bättre. 😃😃”

Så kul ju. Lika mycket värt är förstås alla fina ord från er läsare och följare. Det är en otrolig gåva att kunna och vilka ge komplimanger till nån utan att förvänta sig nåt tillbaka. Det är godhet att vilja ge kärlek och uppmuntran, jag blir rörd av sånt. 


Så generöst av er att ge all denna uppmuntran till mig. Jag har ju aldrig dansat innan Lets dance, inte ens som barn, så för mig är det jättekul att få veta att det jag gör duger och inspirerar. Jag må jobba på tv men i såna här sammanhang är jag en vanlig 3-barnsmamma som försöker lära sig nåt nytt 🙂 


Det gäller förstås även vår uppvärmning sist i form av spontansalsa. Drygt 64800 visningar och 22 fina kommentarer. Tack älskade ni!!! Tack! ​Jag är så oerhört tacksam att Kristjan tar sig tid att lära mig mer om dans och att jag hittat en så otroligt kul träningsform. Kristjan är en fantatisk danspartner och mycket god vän.

Hela den här filmen, som slog visningsrekord, och Dermot och alla andras kommentarer hittar ni på insta @linda_lindorff 

Nu ska jag sova och ladda för mer dans och Bonde söker fru imorgon. 

Kram L  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: