Jag har så kul när vi dansar men den stora bonusen är ju att det dessutom är så bra träning. Vi dansade cha cha cha två dagar på raken och jag har sån träningsvärk i rumpan att jag knappt kan gå. Se filmerna när vi dansar på min insta @linda_lindorff där ser man ju hur bra rumpan och alla muskler får jobba. 🙂

När man som jag är över 40 år så kan man  upptäcka att rumpan tappat formen lite men det här må jag säga är en ren mirakelkur för att lyft och stuns i rumpan igen. Helt enkelt skaka rumpan – för rumpans skull:) 


Filmer och träningsbilder hittar ni på instagram @linda_lindorff 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: