Det är alltid kul med resultat tycker jag – i alla de former. På sistone har mycket av det i mitt fall handlat om träning. Jag känner hur jag hela tiden förbättrar mina resultat. Springer snabbare, orkar mer, starkare i rygg och armar. Väldigt kul är det. Men vad som också är kul är att se resultaten på instagram och blogg. Just nu är det inget som slår träningen i form av visningar, kommentarer och likes. Ni visar tydligt att ni gillar det och självklart vill jag därför ge er mer av det. Det här rumplyftet (se filmen på insta @linda_lindorff) har nu drygt 42000 visningar – vilket gör att den nu gått om spagatsuccen 🙂 

…som ligger på 41.000 men båda har samma statestik på drygt 72 000 om man kollar det mer detaljerade. 


Resultat som dessa är väl egentligen rätt oviktigt – om det inte vore för att det speglar er som följer mig. Jag är intresserad av er och vad ni vill ha mer av – därför är detta väldigt spännande och kul att veta. 

Bäst av allt gällande rumplyftet är att det positiva resultatet inte bara gäller antalet visningar utan även min bakdel – så rumplyftet är en succe i dubbel bemärkelse 🙂

I och för sig är det nog dansen jag mest har att tacka för min nya rumpa. Cha cha, rumba och framför allt samba ger otrolig träningsvärk i rumpan och det är ju ett bra bevis.​

Allt detta började ju att jag började dansa i Lets dance – är så glad att jag tackade ja. Dels för att det är då kul och en ny hobbie men också för att jag är så mycket starkare och smidigare. Mage, rygg, armar och rumpa. Läs här mer Skaka rumpa – för rumpan skull 🙂 


Bästa resultatet på insta har spontansalsan med 96 400 visningar. Nästa 100 000 – helt otroligt. Lovar mer av detta redan i veckan. 

Idag löpträning 7 kilometer men lovar mer dans eller nån rolig fysisk balansövning. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: