_DSC1180.JPG

Jag älskar Let´s dance och ångrar inte för en minut att jag var med i programmet. Det var så fantastiskt kul och jag lärde mig otroligt mycket och fann en ny passion i dansen. Jag älskar att dansa och gör det faktiskt fortfarande.

proxy

unnamed

Men…  jag blev också varse att om man som jag inte tränat på 8 år och sedan börjar träna stenhårt varje dag, med något du aldrig tidigare gjort, så kan man lätt skada sig.:) Jag är ju en rätt ivrig, klantig och impulsiv person och det bidrog förstås också i allt detta…

convert

convert-1

Under genrepet i vecka två och slet jag sönder en muskel i höften. En rejäl muskelbristning helt enkelt och det gjorde så otroligt ont.  Jag blev ledsen men ville försöka kämpa vidare och fick då laserbehandling och värktabletter för att kunna fortsätta dansa.

img_8534

Det gick bra men det tog flera veckor innan höften slutade göra ont och ja, så här ser den ut idag… (bilden tog jag i morse.)

Tidigare såg båda höfterna ut så här. Det här är alltså min vänstra höft. Jag visade upp min skadade höft för en naprapat för ett par veckor sedan när vi spelade in Stjärnkusken och hon sa att det var bland det värsta hon sett. 🙂

Jag skrattade faktiskt för nog ser det lite annorlunda ut nu – men helt ärligt så stör det mig inte. Jag har inte ont och jag är fullt lika rörlig som tidigare. Den enda skillnaden är alltså att det inte ser ut som förut. Det är lite buckligare på en sidan nu helt enkelt 🙂

fullsizerender-5

Och när jag har kläder på mig så här, så ser man inte så mycket alls av det tycker jag.

 

Rörligheten är det alltså inget fel på och ont har jag inte. Därför ser jag bara på min nya och lite annorlunda höft som ett minne från Lets dance som jag alltid kommer bära med mig 🙂
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: