skarmavbild-2016-11-29-kl-21-35-10

Jag har precis sett morgondagens avsnitt av Bonde söker fru och det är bland det mest dramatiska  och omtumlande jag sett nånsin. Det är så otroligt mycket som händer och så mycket känslor. Vi pratar svek, besvikelse, ilska, sorg men också stort mod, stora överraskningar och kärlek.

Vid ett tillfälle kan jag hålla tårarna tillbaka. En personen som jag tycker väldigt mycket om blir så ledsen att han inte ens kan prata och det smärtar mig så att se. Han lider så oerhört. Man ser hur gråten bränner i hans ögonen och hur otroligt ont det gör.  Fina fina människan, jag hoppas så att det går honom väl. Den här scenen kommer inte att lämna nån oberörd. Kärlek kan vara så vacker men när den inte är besvarad gör det så jäkla ont. skarmavbild-2016-11-29-kl-21-28-23

Den här bilden talar ju rätt mycket för sig själv. Sigrid har det jobbigt också imorgon. Hon chockar mig med det hon säger så mycket att jag trodde hon skämtade. Alltså det modet denna kvinna besitter. Hon vet verkligen vad hon vill ha och hon baserar det på känslor och passion. Det är fascinerande att se hennes resa denna sommar. Hon mycket hon lär sig om sig själv.  Hon är värd att beundra.

Se Bonde söker fru på Tv4 Play

Detta oerhört spännande och dramatiska avsnitt, kanske det mest händelserika och överraskande nånsin, ja det ser ni imorgon kl 20.00 på TV4. Har ni andra planer, avboka! Detta vill ni inte missa. Jag lovar. Har ni frågor så ställ dom gärna på min instagram @linda_lindorff jag ska försöka svara på allt.

Kram Linda

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: