Igår kväll var en sanslöst trevlig kväll må jag säga. Då jag alltid ser Bonde söker fru på måndag eller tisdag, får alltid se avsnitten innan sändning, så kunde vi igår går ut på dejt – trots att det var onsdag. 🙂 Tillsammans med våra underbara vänner Johan och Susanne Histrup åt vi middag på Tap Room Kungsholmen.

Finsk kaviar och benmärgsvodka – låter lite perverst nästan att dricka benmärg men detta var otroligt gott! Första gången vi var där och det var sanna mina ord en smakupplevelse utan dess like. Vi satt i delen av matbaren som kallas Combination och åt deras avsmakningsmeny bestående av 13 smårätter serverade tillsammans med specialkomponerade drinkar.

Det här ostronet var bland det godaste jag ätit. Nånsin. Serverat dashismör med algknäcke. Till det en cocktail vid namn Jacke Onassis.

Ja jag hann med att skada mig lite också. Min vän Susanne drog upp dörren till damernas lite väl snabbt och jag fick kanten i ögonbrynet. Väldigt överraskande och ont gjorde det men jag fick is i tygservett av kocken och satt sen så här i ca 30 minuter…  En bula blev det trots allt men jag klarade mig från blåöga så jag är ändå tacksam. 🙂 Jag är på riktigt så van att göra illa mig, det är ungefär så att ja skadorna är konstanta men kroppsdelarna växlar 🙂

Hängmörad ryggbiff med svartrot och L8 harvest vinäger…

Kockgänget – en stor eloge! inte bara fantastiska på att laga mat utan också väldigt trevliga. Älskade allt med den här kvällen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: