Sitter på flyget och har precis sett onsdagens program och ja jag måste bara skriva några rader. Det är så underbart att få se när kärlek uppstår! Det syns inte alltid men när det gör det, när man känner det, så är det så oerhört fantastiskt! På onsdag får ni se det. Egentligen kan man säga att det verkligen syns på mer än ett ställe, för det är MYCKET kärlek på onsdag, men jag tänker framför allt på en av våra tjejer. Det är så laddat, så efterlängtat och så härligt det man får se att jag får gåshud. Jag är så lycklig av att få vara med om det detta år efter år. Att få se en människa blomma ut tack vare en annan person. Kemi, energi, eller vad det nu är som gör den där skillnaden då det går från att man är två personer som lär känna varandra till att det blir så där förtrollande magnetiskt att man inte kan låta bli att ta på varandra. Man fysiskt dras till varandra och attraktionen är så stark att känslan av en hand på höften kan få en person att nästan tappa andan av åtrå. Så häftigt att få se! Detta händer på onsdag. Det är romantiskt så man baxnar. Underbart. Men som vi alla vet är ju kärleken inte enbart lätt och besvarad… Obesvarad kärlek kan göra så fruktansvärt ont. På onsdag kommer ni att få se det och jag varnar er för detta gör ont inte bara hos den som upplever det – ni kommer att känna smärtan också. Jag stod inne i huset och såg, jag hörde inte det som sades, jag bara såg men det räckte för att jag skulle börja gråta. Det var nästan värre att bara se och inte höra för kroppsspråket sa allt och det var som en konstig film utan ljud där man bara väntar på att nån ska säga nåt, göra nåt, rädda den där personen som så uppenbart precis fått sitt hjärta krossat. Det smärtar. Tyvärr är det ju så i livet men fy vad det gör ont!


Men mest av allt innehåller onsdagens avsnitt ändå kärlek – massor av bubblande härlig lovande kärlek! Det är ett program man blir varm i kroppen av. Har ni frågor eller bara vill säga mig nåt trevligt eller så – hitta mig på instagram @linda_lindorff och skriv en kommentar. Alltid lika kul få ansikten på er följare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: