Så här så jag ut på inspelning häromdagen. Lite speciellt må jag säga att bära peruk plötsligt – och väldigt varmt om huvudet 🙂

Det är nämligen ovanligt varmt här nu, över 30 grader igår. Klagar verkligen inte men svettigt är det. 🙂


Träningen har jag hunnit med trots inspelning. Har sprungit 7 km varje dag. Så skönt – bra start på dagen för det ger mig så mycket energi.


Fick den här skickad till mig idag – och blev väldigt förvånad. Vad har jag missat? 🙂 Måste in och läsa vad jag nu gjort för helt ärligt fattar jag inget 🙂 Sigrid och jag gillar också varandra. 


Läste om Sigrid och förstår nu. Tv4 s beslut från förra året om att samköra kärleksresorna var tydligen mitt beslut. Spännande. Vill dock förtydliga att hur mycket jag än velat få ta alla såna beslut så har jag inget med det att göra. Det är Freemantle produktionsbolag och TV4 som bestämmer sånt. Hittade även denna artikel. Kul ni gillar min nya look – kanske borde klippa lugg… 🙂


Sand mella tårna i december är ändå lite lyxigt… och konstigt. 

Det jag gör här är ännu hemligt så det riktigt bra bilderna kommer senare. Den här är ändå lite fin.. 

Älskar palmer! Men så till nåt mer väsentligt… idag träffade jag en person som gjorde mig så exalterad att jag hälsade på honom och sen sa jag – I love you. Han tittade på mig och log. Jag kände mig som 17 år. Men så kul ändå. Det var inte planerat! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: