Det är så härligt att se barn leka och roligt nog så gillar ju barnen att jag och Jacob också är med och leker. 🙂
 img_7301
Jag tror nog de flesta barn tycker om att leka med sina föräldrar och det ska vi ju verkligen ta vara på och njuta av så länge det går. För helt plötsligt är de så stora att de kanske inte längre vill… Den här tiden är så underbar. Att vi nu också har snö inför julen gör ju det hela lite extra kul och ännu mer att välja på när det gäller vinter och jullekar.
img_9399
fullsizerender-8
Mina barn tycker väldigt mycket om att prova nya lekar och så här i juletid finns det ju mycket skoj att hitta på i form av vanligt julpyssel. Man bakar kakor, åker pulka och gör pynt. Så mysigt på alla vis.
fullsizerender-5
Nu har jag dessutom fått tips om en appsom heter Mickis lektips som du kan ladda ner på App Store och Google där det finns mer än 100 olika lekar att välja bland och nu har jag testat den och måste säga att den är riktigt riktigt bra. Det är så många bra och kreativa lekar. Vi har provat flera av dom och vi har haft superkul.
img_0266
Appen är gratis, enkel att använda och det finns allt från Roliga lekar för regniga dagar och Bästa kalaslekarna till bra lektips för resan. Nu finns dessutom jullekar!
Ja så när ni känner att ni redan bakat och gjort allt ni brukar göra och vill ha tips på något nytt då provar ni denna. Det finns över 100 tips med roliga aktiviteter, pyssel och lekar som man kan göra. Vi har haft mycket kul redan.
Ha en skön tredje advent med mycket lek, skratt och mys!
I samarbete med Micki.se och Micki leksaker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: