…ja ni förstår ju vad en sån här rörelse gör med en ovan kropp – och det här var ändå bara en liten del av alla nya tricks och lyft vi provade idag…

 

Jag tycker salsa är otroligt kul och idag tog Kristjan det till en ny nivå då han satte helt nya steg. Från början då han berättade vad vi skulle göra så skrattade jag bara för det verkade så sjukt svårt – och typ fysiskt omöjligt. Men en sak har jag lärt mig med Kristjan och det är att man kan mer än vad man tror.

Lade upp en film på min insta @linda_lindorf för ett par timmar sen och intresset är än en gång väldigt stort – kul! Men kolla filmen så förstår ni vilken sjuk träningsvärk jag har. Rumpan, ryggen, magen… Kan varken gå eller sitta 🙂 Nacken är värst men jag klagar icke! Och imorgon dansar vi igen! Så kul!


Kul är det också att veta vilka ni är så hitta mig på insta @linda_lindorff det är öppet för alla vänliga människor!

På onsdag är det ett bra avsnitt av Bonde söker fru – det villni inte missa!

Ses då! Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: