Jag måste har världens bästa följare på instagram  – ni är fantastiska på att ge beröm och uppmuntran! Den här filmen där jag och min danspartner Kristjan Lootus dansar salsa la jag upp igår på @linda_lindorff och förutom drygt 28000 visningar så ger ni så många fina komplimanger att jag blir rörd till tårar.  Det var helt nya steg och vi hade bara 45 min på oss vilket gör att era ord betyder extra mycket. Se här nedan på några av alla kommentarer…så förstår ni nog vad jag menar.

img_1178

Ja ni ser ju själva. “Men det går ju inte att böja sig sådär bakåt och sen komma upp som inget… ” skriver Lenahoglundsthlm och jag ska då ärligt erkänna att det trodde inte heller jag i början 🙂 Det blev en hel del jag fick smällar i både nacke och huvud. Vid ett tillfälle fick jag ett slag i huvudet så det svartnade för ögonen då jag gick upp för fort och fick Kristjans fot i full fart  mot skallen. Helt och hållet mitt fel och jag klagar inte. Älskar det här med allt vad det innebär.

fullsizerender-6

img_1183

img_1182

Jag drog med Kristjan i fallet några gånger men nog syns det att vi har roligt! Och det är verkligen värt allt slit när man får känna att man till sist klarar av det och sedan dessutom får höra att man duger och till och med är bra. Visst jag var väl lite trött ikväll när jag läste allt och kanske bidrog det till alla tårar men jag tycker det är något så fint med att kunna ge andra beröm. Det är ju egentligen något ganska lätt, att ifall man tycker någon gör något bra, helt enkelt säga det, Ändå är det så många som bara tänker tanken men aldrig säger det. Och alla vet vi ju hur mycket lite beröm eller några fina ord kan göra. Därför vill jag nu tillbaka till er säga att ni är fantastiska! Tack för att ni är så generösa med komplimanger och kärlek! Det är en otroligt fin egenskap – och det sprider väldigt mycket glädje. Just nu sitter jag med en kropp som fortfarande värker av galna lyft och salsa men också med tårar i ögonen, ett stort leende på läpparna och massor av glad härlig värme i hjärtat – tack vare er.

Gå in på min instagram @linda_lindorff så kan ni också se fler dansfilmer med mig och min danspartner Kristjan Loouts. Och fortsätta att kommentera och gärna skriva under senaste dansfilmen vilken dans ni skulle vilja se oss göra. Jag gör vad som helst för er – utom möjligen Bachata… 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: