img_8980

Det har varit en intensiv och känslosam säsong av Bonde söker fru och ikväll tog det slut. Sista avsnittet för säsongen är sänt och jag gråter – som vanligt. Det gör jag varje gång det tar slut. Det är heller inte så konstigt. Ända sedan castingen blev klar i februari har jag haft dessa bönder i mitt huvud. Inspelningen började i slutet av februari med personporträtt och därefter fortsatte det med brevutdelnignen i april och maj, sedan kom mötet på Sundbyholms slott och därefter gårdsinspelningen. När sedan allt är inspelat då börjar programmet att sändas. Då kommer allt upp igen. Så när allt tar slut och det är dags att ta farväl så känns det väldigt sorgligt. Ett bondeår är över. Dessa bönder ska nu lämnas i fred och få njuta av sin kärlek, eller bara ta igen sig efter en känslosam period.

img_0376

Vi ska alla fira jul nu, och det känns underbart! Älskar den här tiden på året och myset med familjen, men sedan efter när det nya året börjar är det dags att ta itu med alla nya ansökningar och hittar bönderna till nästa säsong. Det känns overkligt och svårt att förstå att man ska kunna ta till sig ett nytt gäng så snart inpå. Men så har jag också alltid känt och varje gång när det sedan är dags känns det lika spännande och kul.

13256638_1760245807545341_342017219_n

Jag vill i alla fall avsluta den här säsongen med att berömma våra fantastiska bönder som visat ett otroligt stort mod och verkligen tagit för sig. De har gjort många svåra val och resultatet av dom valen har visat sig i de flesta fall vara väldigt bra. Tacka vill jag även göra er alla som följer programmet med detta enorma engagemang! Fantastiskt! Tittarsiffrorna har än en gång varit succéhöga och det är ju så klart väldigt kul för alla oss som jobbar med programmet och för våra bönder som känner ert stöd och förtroende. Så tack alla!

Sedan har jag också bestämt mig för att utvidga mitt matchmakeri till en ny kategori – nämligen kändissinglar. Ska berätta allt om detta imorgon 🙂

Kram och god kväll!

Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: