Lade ut det här inlägget med frågan om vad ni gillar bäst på mig och om ni tycker jag ska välja lång eller lite kortare klänning till kommande Elle-galan. Två dar senare har jag 173000 visningar och 174 kommentarer från er! Helt fantastiskt!

 Ja det här är bara några av alla härliga ärliga och fina kommentarer! Nu känns det extra viktigt att hitta rätt till Ellegalan.

Den här klänningen från Ida Sjöstedt tycker jag själv oerhört mycket om…

…särskilt ihop med glamourlooken med lockigt hår och röda läppar. Men denna är kort… och ni vill ju att jag ska ha lång.


Sist jag bar långklänning så var det denna av Ida Sjöstedt som jag bar på Kristallen-galan. Det är den ni gillar bäst. Detta är en brudklänning som jag bar för att hylla kärleken i nominerade Bonde söker fru. Nu tror jag nog det blir färg ändå. Vi får se. Oavsett vad det blir så älskar jag ert engagemang! Det betyder supermycket!


Hitta mig på instagram @linda_lindorff så kan ni även tycka till om mitt hår och färg på läpparna. 🙂


Det lutar som synes åt lockar och röda läppar… 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: