Nya året är på ingång och det har blivit dags för nedräkning. Har kollat igenom lite vad ni gillat bäst under året och sammanställt en lista på de 3 mest sedda filmerna. Tänker att jag ska publicera dem här en och en och vi börjar med den som var upphovet till allt. Den här filmen då jag hoppar upp på en påle på bryggan vid vårt lantställe har över 145 000 visningar och fortsätter uppåt.

img_6723

Det hela började med den här bilden och texten “livet på en pinne”. Det blev en succébild, som ni verkligen älskade men framför allt så kom också era frågor om hur jag tagit mig upp. Martin Melin ville ha bildbevis, och sa att det ju bara måste finnas på film 🙂 Så på uppmaning av er följare så lät jag Lykke filma när jag hoppade upp. Och wow, plöstligt så fick jag 10 000 nya följare på en dag! och ja nu över 145 000 visningar. Helt otroligt. Väldigt kul. Det var också tack vare detta som jag började göra mer filmer och det är dom ni gillar bäst på min instagram @linda_lindorff. Allt från träningsfilmer till klipp där vi dansar får otroligt många visningar. Så kul!​

Filmen där jag ska bara och barnen ropar “hoppa då fegis” gick nästan ännu bättre. Ligger på 138 000 visningar och har fortsatt att ticka uppåt.    


Filmerna finns ju på insta @linda_lindorff men inspirerad av ert engagemang och tydliga intresse har jag nu öppnat en egen kanal på youtube där jag börjat lägga upp filmer på allt från sånt här till träningsfilmer och dans med Kristjan Lootus. Vi får se vad det leder till men det finns planer på spännade saker :)​

​På tredje och fjärde plats ligger nämligen dansträning med Kristjan. Samba på drygt 92 000 visningar och salsa på ungefär samma.Om jag sammanfattar detta så verkar det som att ni allra helst se mig dansandes samba i bikini 🙂

Väldigt kul är det hur som helst med er uppskattning och därför ska jag nu börja med nytt projekt på Youtube med egen kanal. Hitta mig där. Snart avslöjar jag vad som ska hända där.

Kram Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: