I kvällens Bonde söker fru julspecial hälsar jag på bonden Sebastian och Petra i deras nyrenoverade hus i Småland. Superhärligt och mysigt på alla vis och mitt i allt kärleksprat så överraskar de mig med att berätta att de satt datum för sitt bröllop! 

Så imorse när de gästade Nyhetsmorgon i TV4 passade jag på att överraska dom med en bröllopspresent – i form av dans! Och nu pratar vi inte bröllopsvals. Jag och min danspartner från Lets dance Kristjan Lootus ska lära dom två danser att visa upp på sitt bröllop den 8 juli. Först en vild och glad salsa och därefter den ultimata kärleksdansen – rumba!

​Kristjan gjorde koreografin förra gången vi tränade och då hade jag bara 45 minuter på mig att försöka lära mig den så den är långt ifrån perfekt än men nog duger det för att ni ska kunna göra er en bild av hur det kommer att se ut. 🙂 Nu ska vi slipa på den så den blir perfekt innan vi tar itu med att lära Sebastian och Petra den. Men ni förstår ju att det kommer bli häftigt när bröllopsparet river loss den här dansen inför sina gäster. Sebastian är ju stark så jag tror inte lyftet blir nåt problem men sparken över Petras huvud är jag lite orolig för. 🙂 ​

​Och sedan det här – jag älskar ju rumba, det är fasligt svårt men också så vackert! Rumba är den ultimata kärleksdansen och Kristjan har gjort en superfin koreografi – se bara hjärtat som formas när vi lutar oss utåt. När det här görs rätt och av två personer som älskar varandra, som Sebastian och Petra, så kommer det att bli fullkomligt magiskt.


Ikväll. Kl 20 är det bonde söker fru! Se det och berätta sen på min insta @linda_lindorff och berätta vad ni tänker och känner! Där kan ni också se kärleksdansen som Petra och Sebastian ska få lära sig av mig och Kristjan. Låt höra vad ni tycker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: